Започна се! Появи се явна заплаха за убийство на Доналд Тръмп

На 21 януари 2024 г. Алек Сорос, синът на известния милиардер и финансист на неомарксистите Джордж Сорос, поства изображение от известната левичарската медия The Atlantic в акаунта си в Х (бившия Туитър), където съвсем ясно, макар и чрез образна алегория, се прави заявка за убийство на бъдещия 47-и президент на САЩ

Мненията, изразени в тази статия, принадлежат на автора и може да не съвпадат с позицията на Novetika.com

 

Вече няколко десетилетия ние, преживелите комунизма в Източна Европа, наблюдаваме с ужас как се развива, расте и процъфтява новото свръхопасно тоталитарно Зло – Неомарксизмът.

Родено през 30-те години на 20-и век в Германия, то намери истинската си родина в САЩ, където бурно разцъфнаха отровните му плодове и поразиха умовете на милиони млади хора, превръщайки ги в зомбирана тълпа.

Периодът е ознаменуван и с нови важни теоретични постижения в идеологията, надграждащи завещаните от франкфуртските философи принципи: джендър теорията, критичната расова теория (КРТ), теорията на неомарксисткия футуризъм във връзката му с Постхуманизма, теорията и практиката на Новоезика, DEI-зма (разнообразие, равенство и приобщаване), woke-изма и т.н.

Осемдесетте години на 20-и век са начало на бурния възход на неомарксизма в САЩ.

От десетилетия в хуманитарните катедри из университетите по Източното крайбрежие преподават бивши студенти на професорите от т. нар. „Франкфуртска школа“. Семената които посяха франкфуртските мислители, емигрирали в САЩ края на 30-те години, дават богата реколта. Хиляди студенти са индоктринирани в новите идеи на неомарксизма. Някои от тях стават преподаватели в други университети или се насочват към позиции в обществените и държавни институции, където разпространяват левичарските идеи и практики.

В края на 20-и век неомарксистите вече овладяха университетите и по двете „леви“ крайбрежия (Източното, а след това и Западното), а оттам огромни маси от индоктринирани възпитаници започнаха да превземат институциите на щатско и федерално ниво, средната образователна система, медиите, а също филмовата и развлекателна индустрия. Съвсем наскоро купища филмови награди увенчаха филм, оправдаващ (и дори прославящ) комунистическата дейност в САЩ през 40-те години, насочена в услуга на съветското разузнаване, при операцията по похищение тайните на американската атомна бомба. Целта тук е да се заблудят младите хора и да се пренапише историята, като се оневини комунизма, сестринската идеология на неомарсксизма.

Накрая левичарските активисти превзеха мениджмънта на големите корпорации и компании. Последното им създаде неограничени възможности за финансиране на присъдружните движения на неомарксизма: джендър идеологията, ЛГБТ-изма, КРТ, DEI, мулти-културализма, затоплизма/зеленизма, веганизма и т.н.

Междувременно те успешно овладяха контрола и върху по-голяма част от съдебната система в САЩ, която вече от 10-15 години е в ръцете им. От правосъдна, значителна част от нея се превърна в нещо като полутоталитарна, близко подобие на тази от Източна Европа в края на 70-те години.

Сега левичарите в САЩ са в състояние да се разправят с всеки опонент, като го обвинят „законно“ за всичко, каквото си поискат.

Мечтата на неомарксистите

По всичко изглеждаше, че бъдещето на неомарксизма в Америка е безоблачно и той като раково образувание ще обхване страната, за да пристъпи към „деконструкция“ на Америка, като унищожи „буржоазното семейство и морал, робовладелската конституция и буржоазната държава“, за да изгради върху руините Прекрасния Нов свят – вековната и бленувана мечта на всички левичари. Там ще живеят Новите хора – еднакви, безполови (по Джудит Бътлър) и лесно манипулируеми.

Според теорията на неомарксисткия футуризъм те цял живот ще се занимават само с игри и в симулирана реалност, с развлечения и наркотици, като Работата ще се извършва от Машините (по Херберт Маркузе). А пък дигитализираните им мозъци щели да бъдат качени в Облак, където ще се контролират от ИИ, съгласно постхуманистичния футуризъм на неомарксизма.

Заедно с тези биологични „човеци“, Новото общество ще бъде изградено и от Изкуствените хора (нечовеци – роботи, управлявани от ИИ), от Животните и дори от материални конструкти (например Океаните, Реките, Горите, Планетата), всички с едни и същи неотменими Права.

УВИ, прекрасната мечта е напът да пропадне!

Жестоката действителност, обаче бавно и полека взе да очертава друг развой на събитията през последните осем години. На широкия прав път на Неомарксизма към Ада (постлан, разбира се, с Добри намерения) изникна непреодолимо препятствие – Скалата Доналд Тръмп, Главният враг на Левичарството/Неомарксизма.

Всички опити да бъде заобиколен и/или прескочен обаче пропаднаха.

Какво ли не беше опитано – десетки! съдебни обвинения във всички земни грехове, включително: изнасилване (преди 30 години!), кражби, финансови измами, закононарушения, данъчни нарушения, злоупотреба с класифицирана информация, бунт срещу държавата и престъпване на клетвата пред конституцията (става въпрос за провокацията наречена по-късно „бунтът в Капитолия“. Липсва само обвинение за убийство на папата(не е смешно!).

Навремето срещу Президента Роналд Рейгън (нашият Освободител!) се вихреше същата кампания, както сега срещу Президента Тръмп. По-старото поколение все още помни това. Младите тогава левичари, които се бореха с „чудовището Рейгън“ (който низвергна любимия им СССР), сега на преклонна възраст, изригват същите закани и обвинения срещу президента Тръмп (справка – видният лингвист Ноам Чомски: на младини марксист/сталинист, после антиамериканец/борец за мир, приятел на ислямотерористите, а сега – настоящ левичар/неомарксист).

Целта на съдебните репресии срещу Тръмп е проста: да го обвинят/съдят по колкото се може повече обвинения, като така или да го разорят, или да му предизвикат психологически срив, предвид напредналата му възраст.

Друга насока в усилията за преодоляване на Тръмп са опитите да не го допуснат до изборите, като използват решения на някои щатски върховни съдилища или пък скоростно да го осъдят по някои от текущите дела и на това основание да не го допуснат. По отношение на тези щатски съдилища, контролирани от демократите, където отказаха да впишат Тръмп като кандидат за президентските избори на 5 ноември 2024 г., в момента се чака Решение на Върховния съд. Но шансовете на демократите в случая са нулеви, тъй като обвинението срещу Тръм в „бунт срущу държавата“ е нонсенс, понеже представлява само етикет, който не е подкрепен със съдебно решение.

Третата главна насока в епичната война на неомарксистите срещу Тръмп се изразява в тотално и перманентно очерняне и компрометиране чрез контролираните от левичарите медии (над 90% от големите медии в страната).

Крайното решение

Последното възможно решение на тази съдбоносна дилема при провал на всички други опции, би било взривяването на проклетата Скала, т.е. физическото отстраняване на Доналд Тръмп.

Ужасът в левичарския блок е огромен, така че убийството е теоретично възможното последно решение. Освен това не е проблем да се намери и манипулира някой шиитски фанатик (омразата срещу президента Тръмп в тези среди е огромна, говори се дори, че е издадена фетва за убийството му).

До вчера смятахме, че това е само теории.

Да, ама не!

На 21 януари 2024 г. Алек Сорос, синът на известния милиардер и финансист на неомарксистите Джордж Сорос, поства изображение от известната левичарската медия The Atlantic в акаунта си в Х (бившия Туитър), където съвсем ясно, макар и чрез образна алегория, се прави заявка за убийство на бъдещия 47-и президент на САЩ (най-вероятно Доналд Тръмп), като се обещава (в същия стил) и възнаграждение…

Това вече е извънредна новина и много опасен прецедент, който може да доведе до непредвидими последици в условията на небивало противопоставяне в обществото.

Самият пост е от 22 януари 2024 г. в Х и може да го видите тук.

Alex Soros tweet
Снимка: Platform X / Alex Soros

А по-долу може да видите една статия с много ясно и точно обяснение на символите в изображението. Статията е на Лара Лумър и е публикувана в профила ѝ в X на 22 януари 2024 г.

Lara Loomer tweet Trump Soros
Снимка: Platform X / Lara Loomer

Ето превод на статията на Лара Лумър:

@AlexanderSoros е синът на @georgesoros. Неговият пост от тази вечер е пряка заплаха за насилие към президента Тръмп.

Ако погледнете внимателно картинката в статията на Алекс Сорос в @TheAtlantic от тази вечер, ще видите, че в тях има вграден призив за покушение.

Не само че на една от снимките има дупка от куршум през стъкло и не само се виждат 47 долара в брой, но има и съобщения, предадени чрез подреждането на парите.

Макар някои от банкнотите да са обърнати с главата надолу със замъглени надписи, „Американски щати“ се чете на една от банкнотите. На друга банкнота пръст покрива лицето на американския президент.

А на трета банкнота думите „сребърен сертификат“ се четат ясно.

Ясно е, че 47-те долара в брой са препратка към 47-ия президент на САЩ (Доналд Тръмп).

А пък Silver Bullet = просто гарантирано решение за труден проблем = сертификат.

Алекс Сорос съобщава, че „сребърният куршум“ за 47 долара е смърт и че ще бъде изплатена финансова награда на човека, който го направи.

Това е заплаха за живота на президента Тръмп. Синът на Джордж Сорос и @TheAtlantic предлагат да дадат награда на всеки, който убие 47-ия, защото другият четлив текст на долната банкнота с лицето на президента гласи „ще плати на приносителя при поискване“.

С други думи, платен убиец.

Тази заплаха за убийство трябва да се приеме много сериозно:

@SecretService, @FBI, @JasonMillerinDC, @LaCivitaC, @TeamTrump, @DanScavino, @TheStevenCheung, @EricTrump, @DonaldJTrumpJr, @realDonaldTrump.

Тук може да видите конкретните символи, за които става дума в текста:

Заплаха Доналд Тръмп
Снимка: Platform X

Някои пояснения

Казусът е много интересен. Явно Алекс Сорос не може да се притеснява от съдебно преследване.

Той е заимствал изображението, заедно с нямащите отношение към картинката два реда от статията в The Atlantic (самата илюстрация е провокация, защото също няма отношение към съдържанието на статията). Не е длъжен да знае какъв скрит смисъл има в изображението, а и това са алегории, макар и ясни, но нямащи сила на безспорни факти, приемливи за съда.

И една допълнителна подробност. Доларът със сребърен сертификат е изключителна рядкост. Такива имаше в обръщение до 60-те, 70-те години и те бяха обезпечени със сребро, платимо при предявяване. В момента всички такива са изтеглени от обръщение и са останали само при колекционери и т.н.

Това показва, че банкнотите на снимката са специално подбрани, както и пръстът на държателя неслучайно закрива образа на президента. Тук се подразбира, че става въпрос за (бъдещия) 47-и президент на САЩ, който се предполага, че ще бъде Доналд Тръмп (ако оцелее!).

А защо е толкова важна личността на Доналд Тръмп и защо противниците му искат да го ликвидират?

Просто е – защото президентът Доналд Тръмп (с всичките му грешки) е единственият Лидер и Символ, който може да обедини дясно-консервативните хора в Америка за борбата срещу Великото Зло – неомарксизма, в защита на Великата Европейска цивилизация и за запазване самото съществуване на humani generis.

Със своята поразителна жизненост, желязна воля, необикновена прозорливост и огромна работоспособност, само той е Скалата, в която е възможно да се разбие финалният щурм на неомарксистите за овладяване на Америка. Защото падне ли САЩ, пада и Западния свят, и Великата цивилизация.

Преди няколко години президент Тръмп пророчески се обърна към дясно-консервативните американци:

„Те не идват за мен, те идват за вас. аз просто стоя на пътя им“!

Само един родѐн Лидер може да го каже.

Позициите са ясни, Западният свят се е разделил на две антагонистични крила: десни консерватори и левичари неомарксисти. Който харесва Тръмп, принадлежи към първите, в обратния случай – към вторите. Просто и ясно.

Армагедон

А след десет месеца се решава съдбата на Западната цивилизация. Затова целият свят е вперил поглед в тази съдбоноста битка.

Мястото на последната битка, новият зловещ Армагедон, е напълно известно – САЩ, а времето – 5 ноември 2024 г.

Това ще стане на фона на все по-влошаващата се геополитическа обстановка, тежката локална война в Европа и неумолимото формиране в света на две противостоящи военнополитически групировки, зловещи предвестници на Трета световна война.

Тази битка ще определи бъдещето на Западния свят, на западната цивилизация (отдавна вече станала Световна и Глобална), както и на Света.
Затова дясно-консервативните хора гледат към Америка с безпокойство и надежда.

Защото падне ли САЩ, ще се събори в руини и познатият ни от векове Свят. Това ще е краят на Цивилизацията и началото на нови Тъмни векове. Затова и надеждата е в мъдростта на американския народ и в Лидера Доналд Тръмп.

Независимо дали го харесваме или не.

Просто той е човекът, той е Водачът. Защото просто няма друг!

* * *

Нашата родина не може да остане настрана, тя също ще бъде засегната в една или друга степен от фаталните избори на 5 ноември 2024 г. в САЩ. Неомарксизмът от десетина години нахлува бавно и неусетно, като в страната вече има десетки неомарксистки НПО (предимно с джендър и зеленистка ориентация), както и поне две политически формации с левичарска насоченост, всички финансирани по един или друг начин от външни левичарски донори. Те се стараят да овладяват постепенно институциите, медиите и обществените организации по познатата вече схема.

Същевременно България е подложена на огромен натиск от страна на проруската пета колона, контролирана дистанционно от руските тайни служби, с цел откъсване на страната от нейните съюзници и поставянето ѝ в някаква форма на васална зависимост, или пряко подчинение на Русия. Поставени сме така да се каже, между две сили, подобни на митичните Сцила и Харибда, които се блъскат една срещу друга и могат да ни смажат.

Да не го забравяме!

Мненията, изразени в тази статия, принадлежат на автора и може да не съвпадат с позицията на Novetika.com

 

Александър Тацов

е по специалност инженер. Работил е в Технически университет - София, а понастоящем в частния технологичен бизнес. От години се занимава с изследвания в областта на политическото, научното и идейното обществено развитие, в обхвата на писаната история.

1 коментар

  1. Решителната левичарска идеология с успех се ползва от свободите на свободният свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Свързани статии

Back to top button