Защо хартията вселява ужас в сърцата на Кирил, Асен и Ко?

Какво ще се случи на следващи избори, ако се гласува "смесено"?

Мненията, изразени в тази статия, принадлежат на автора и може да не съвпадат с позицията на Novetika.com

 

Много звани и незвани „специалисти“ се изказаха по въпроса за атавистичния ужас от „хартията“, внушаван ударно от големите медии в обществото.

Но какво е туй „флашка“ и СУЕМГ (Специализирано Устройство за Електронно Машинно Гласуване), за тях обаче остава тайна зад седем печата. Повечето от тях изобщо не схващат и каква е изборната далавера.

А тя е проста:

Техник, под командата на Машиниста, поставя „флашка“ (по-точно инсталира 2 флашки) в машинката за гласуване на венецуелската фирма „Смартматик“ (известна сред народа като „мадуровка“, а официално – като СУЕМГ).

Това би трябвало да е програмата, под която работи машинката.

Но какво има във „флашката“, дали там е само сертифицираният софтуер или има добавена и вредоносна програма, това НИКОЙ не знай, а и НИКОЙ не контролира процеса.

Защото ИК не предвижда контрол над тази операция, а пък и той не е възможен на практика, понеже става въпрос, освен за инсталиране на флашките, за преглед, тестове и евентуално ремонт, на 12 800 „мадуровки“, извършвани от около 300 техници, само за 1-2 дни.

С една дума, САМО и единствено МАШИНИСТЪТ знае, какво има на ВСЯКА „флашка“!

Излишно е да споменаваме, че за Машиниста има солидни подозрения, че е свързан лице с лицето Асен Василев!

Та това е далаверката, ПРОСТО И ЯСНО (но не и за големите „спецове“)!

Но какъв е този ВОЙ, скърцане със зъби и земетръс, защо бяха мобилизирани спешно Големите медии, та дори и КБРДП (Корпуса за Бързо Реагиране на Дежурните Протестъри), в кръстоносен поход срещу „хартийката“? Каква е тази ужасия, сякаш иде краят на света?

И с какво е опасен този безобиден материал при това голям приятел на Човека (забележете, само на Човека)?

Тази реакция също има ПРОСТО и ясно ОБЯСНЕНИЕ:

За някои наистина иде краят на познатия свят.

Защото при „смесен вот“, избирателите на Кирил, Асен и Ко (по-точно на ЧервеноЛевото крило на Кастата АБпФК – ДБ, ПП и цялата останала левичарска общност, финасирани от мощни неомарксистки донори: ще гласуват само с „мадуровки“, докато преобладаващата част от опонентите им – само на „хартия“.

Т.е., при евентуална изборна машинация, „мадуровките“ няма да има ОТ КОГО софтуерно да крадат гласове за ЧервеноЛевите (освен от заблудени избиратели от другите две проруски партии, евентуално ако гласуват също на „мадуровки“…)

Но това е абсолютно недопустимо за групировката, защото би означавало изборно поражение и отпътуване в политическото Небитие…

Още по-неприемлив за тях е вариантът за гласуване дори и САМО с машини-принтери. Това са машини, които единствено отпечатват бюлетината, но чак когато избирателят я попълни правилно (т.е. невалидни бюлетини практически няма, също както и при „мадуровките“). Те не извършват никакви електронни операции и затова с тях манипулации са невъзможни, т.е. те не влизат в определението за „електронни устройства за гласуване“, посочени от Конституционния съд на Германия като много по-удобни за манипулации, в сравнение с хартиеното гласуване.

За щастие на Кирил, Асен и Ко, този въпрос засега не e актуален в парламента, но пък решението за „смесено“ гласуване виси като Дамоклев меч над главите им.

Затова и „хартиеният призрак“ вледенява сърцата на червенолевите активисти и ги стряска в нощни кошмари. Парализира ги от ужас и отчаяние, което довежда до изблици на неконтролируема злоба, струящи на талази откъм Големите медии (контролирани директно/индиректно от генерични наследници на АБпФК).

И така, предстои битка на живот и смърт за хартията (буквално!).

За просвещение по въпроса, защо МАШИНИСТЪТ е обречен да печели всички и всякакви избори, прочетете:
https://www.novetika.com/koi-pecheli-izborite/

А за общо образоване относно текущата политическа обстановка в Родината, вижте:
https://www.novetika.com/chetvyrto-padane-kasta-prodylzhavame-promianata/

Мненията, изразени в тази статия, принадлежат на автора и може да не съвпадат с позицията на Novetika.com

 

Александър Тацов

е по специалност инженер. Работил е в Технически университет - София, а понастоящем в частния технологичен бизнес. От години се занимава с изследвания в областта на политическото, научното и идейното обществено развитие, в обхвата на писаната история.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Свързани статии

Back to top button