Новетика в подкаста „ИнтервюТО за Ивелин Николов“: Тайната на успеха на Тръмп? (видео)

Кой се страхува от Тръмп и как въпреки десетки съдебни дела, цензура и нападки от масмедии и политически опоненти сякаш нищо не може да спре победния ход на републиканеца към втори мандат в Белия дом?

Близо 30 000 гледания имат вече двете видеа в подкаста „ИнтервюТО за Ивелин Николов“, където главният редактор на „Новетика“ Кремена Крумова говори за предстоящите президентските избори в САЩ и как Тръмп успява въпреки всички атаки срещу него.

В първата част под надслов „САМ срещу СИСТЕМАТА? /Преследван, цензуриран, но УСПЯВА. Как?/“ Крумова описа процеса на избор за президент на САЩ: от първичните избори и излъчване на кандидат до избора на електори и сертифициране на гласовете от Конгреса на САЩ.

Главният редактор на медията „Новетика“ – която през 2020 г. нашумя именно с отразяването на предишните президентски избори в САЩ през 2020 г. – разкри слабоизвестни и най-нови факти за цензурата в социалните мрежи и съдебните дела, на които 45-ият американски държавен глава е подложен от близо десетилетие насам.

Също обясни каква е причината – Тръмп се бори срещу всичко, което представлява управлението на Байдън – неомарксизъм (новото левичарство на власт в САЩ и внук на комунизма), незаконни мигранти, протести, престъпност, прикрити корупционни скандали и призрачни градове като Сан Франциско.

Втората част озаглавена „БАЙДЪН провали САЩ и предизвика редица войни?“ беше посветена на външната политика на Тръмп и отговори на въпросите: ще извади ли САЩ от НАТО; адекватни ли са опасенията на европейските лидери; защо по време на мандата на Тръмп не започна нито една война и как работеше той с Китай и Русия?

Крумова обясни как за разлика от Тръмп, Байдън e станал причина за редица войни по света – в Украйна, в Близкия изток и как назрява конфликт с Китай в Тайван.

Кулминация на видеото беше разкриването на неотдавнашна информация, че според привърженици на Тръмп, синът на Сорос го е заплашил с убийство.

Повод за поканата в популярния подкаст „ИнтервюТО за Ивелин Николов“ бяха два анализа по темата, публикувани в „Новетика: „Ще отстрани ли Върховният съд на САЩ Тръмп от президентски избори 2024?“ и „Започна се! Появи се явна заплаха за убийство на Доналд Тръмп“.

Първа част на подкаста

Втора част на подкаста

Кремена Крумова

е главен редактор на Novetika.com.

1 коментар

  1. Твърде много въпросителни знаци (?) в заглавията към видео материалите. Какво точно сте искала да кажете с тези заглавия – твърдения или въпроси?
    Как се чете и слуша/гледа материал чието заглавие не е ясно твърди ли се нещо или се изразява съмнение в твърдението?
    А все пак сте главен редактор…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Свързани статии

Back to top button