По пътя към Утопията: първото узаконяване на инцеста

В скандинавските и други страни от години има усилия за узаконяване на педофилията, некрофилията, дори канибализма

На 15 април 2021 г. Франция прие закон, който за първи път криминализира инцеста като отделно престъпление в случаи, когато жертва е лице ПОД 18 години.

Това автоматично означава, че инцестът става законен при лица над 18 години. Така, може би за пръв път в западното законодателство (а сигурно и в световното) се прави опит инцестът да се легализира при пълнолетни лица.

Новината беше отразена от BBC, Euronews, RFI, както и българските медии Mediapool и вестник „Труд“. Според критиците, новото законодателство ще позволи на 18-годишни да имат сексуален контакт с 13-годишни свои брат или сестра, писа RFI.

Посоченият закон представлява само една стъпка в процеса за овладяването на обществото от неомарксизма, в случая от неговото идейно течение – джендъризма (джендър теорията).

Инцестът е един от стълбовете на тази теория. По въпроса съвсем ясно се изказва един от основните теоретици на теорията, лесбийката Джудит Бътлър. Забраната срещу инцеста за нея е същата, както забраната срещу хомосексуализма.

Тя казва: „… Табуто върху кръвосмешението не само забранява сексуалното съединяване на членове от една и съща родствена линия, но включва и табу върху хомосексуалността …“

Между другото, в Скандинавия инцестът се промотира от десетилетия, там деградацията на обществото, както и левичарската идеология, са достигнали най-голямо развитие и власт… Разбира се, и в други европейски страни с развити левичарски движения също се поставя този въпрос.

Изобщо борбата за инцеста има дълга история, свързана с борбата за правата на ЛГБТ, за утвърждаване на неомарксизма и като резултат – разрушаване (деконструкция) на обществото.

Така например, още през 2010 г. много нашумя шведският политик Моника Грийн. Тогава тя обяви, че иска да легализира кръвосмешението между възрастни братя и сестри.

„Възрастните могат да правят секс с когото пожелаят, стига и двамата да го искат“, каза Грийн, цитирана от шведското издание Expressen.

Датският политик от Зелената партия, Перниле Шкипер, настоя през 2012 г. кръвосмешението да бъде признато за „джендърна норма“. Според нея, трябва да бъде позволено бащи и дъщери, майки и синове, и братя и сестри да правят секс и да имат деца.

В Швейцария също е имало парламентарно обсъждане по въпроса.

В скандинавските страни вече е изобретено поятието „инцестофоб“, т.е. човек, който се противопоставя на узаконяването на инцеста. Разработена е и тактика за борба с такива „противници на прогреса“.

Борбата срещу „инцестофобите“ е важна насока в програмата на европейските левичари неомарксисти в скандинавските страни. Смята се, че легализацията на инцеста ще бъде завоевание при бъдещата победа на либералната революция.

Педофилия, некрофилия, детски хомосексуализъм и канибализъм

Паралелно се води борба за постепенно утвърждаване и на педофилията. Първа крачка ще бъде сваляне прага за наказателно преследване на дейците. Това се подготвя също в скандинавските страни.

Напоследък се говори за детски хомосексуализъм, както и за произтичащото от това изискване да се променя полът на децата.

Младежкото крило на Шведската либерална народна партия (LUF) гласува искане за отмяна на няколко закона, което ще позволи законен секс между братя и сестри на възраст над 15 години, както и секс с мъртвец (некрофилия), при условие че лицето даде съгласие приживе.

Сесилия Йонсон, президент на LUF Стокхолм, заяви пред изданието Aftonbladet на 24 февруари 2016 г. относно законодателството за борба с кръвосмешението: „Тези закони не защитават никого в момента. Разбирам, че [кръвосмешението] може да се счита за необичайно и отвратително, но законът не може да произтича от това, че е отвратително“.

Лансират се още по-крайни морални извращения. През 2019 г. Магнус Содерлунд, професор по маркетинг и ръководител на Центъра за потребителски маркетинг в Стокхолмското училище по икономика промотира… канибализма, като спасение за климата.

Всичко това не са случайности, а брънки от една верига. Целта е да се разруши моралът на обществото, т.е. неговата спойка. Ако си представим обществото извън институциите, можем да го оприличим на сграда, изградена от тухли (семействата), споени с хоросан (системата от морални принципи).

Неомарксистите смятат да демонтират сградата, като разрушат и тухлите, и спойката. Има една подробност: моралът е спойката и вътре в семейството. Затова неомарксистите ще разрушат морала и сградата ще се разсипе на прах. Тогава ще могат, върху руините, да издигнат конструкцията на Прекрасния Нов свят, където ще обитава Новият човек… Това е Утопията, мечтата на поколения левичари. Мечта, за която, при последния опит за осъществяване, в рамките на 75 години, бяха дадени между 100 и 140 милиона жертви.

Изглежда е време да се събудим, Хора!

Мненията, изразени в тази статия, принадлежат на автора и може да не съвпадат с позицията на Novetika.com

 

Александър Тацов

е по специалност инженер. Работил е в Технически университет - София, а понастоящем в частния технологичен бизнес. От години се занимава с изследвания в областта на политическото, научното и идейното обществено развитие, в обхвата на писаната история.

10 коментара

 1. Това не е неомарксизъм, а по-скоро неосатанизъм, защото Маркс застъпва свободата , равенството и братството пред закона,докато тук става дума за слободия, еднаквост във физическите, умствени и духовни дадености, съучастие на едни расистки прослойки срещу други и отричане на най-висши човешки ценности, отричане на исторически истини и заблуждения във формулиране на понятията с точните им имена. Това води до противостояние на едни човешки маси срещу други с много по-голяма степен хаос и омраза. Дори и от религиозна гледна точка нелепостта се отличава от мъдростта. Даже може да се каже, че това е нова глупава религия заклеймяваща живота в истинската му форма.

  1. Ти изобщо не си запознат с Интернационала! Това за свободата пред закона е от декларацията за независимост на САЩ, а не е от Маркс или Мордехай Леви. Марксъзмът и сатанизът имат общи корени и произход, както всички левичарски антихуманни и абсолютно безумни идеи умело прикрити.

   https://bultimes.bg/zashto-komunisticheskiyat-internatsional-zagurbi-rabotnicheskata-klasa/
   https://bultimes.bg/aleksandur-urumov-istanbulskata-shema-za-ovladyavane-na-natsionalnata-durjava/
   Бог да пази България!

 2. Изключително зловеща статия, но за съжаление е страшната истина какво ни чака. Не мога да проумея, в какво са се превърнали материалистите, що за изчадия са зdмислили това. Та ние сме божии съдания или? Да ни пази Бог, защото това е истинска трагедия и падение на човечеството. Ако е така и сме непоправими, значи текат последните дни на сегашното ни насипно състояние. И ако не направим нищо, това ще е справедливият ни край. Силно се надявам да греша! Боже, дано се осъзнаем!

  1. Статията е манипулативна и не отразява истината, в оригиналните статии. Всички препратки, или поне тези на английски, твърдят точно обратното на това, което твърди авторът.
   Пример: Александър Тацов пише: „Младежкото крило на Шведската либерална народна партия (LUF) гласува искане за отмяна на няколко закона, което ще позволи законен секс между братя и сестри на възраст над 15 години, както и секс с мъртвец (некрофилия), при условие че лицето даде съгласие приживе.“
   Статията в Дейли мейл съобщава тази новина, но след това казва, че веднага висши членове на либералната партия са критикували много сериозно младежкото крило и са ги обвинили в търсещи сензация и популярност, а не политики. Нарекли са ги глупаци и иронично питат какво следва – секс с хипопотами ли?

   Проявявайте критическо мислене, когато четете подобни глупости. Проверявайте информацията. Иначе сте много лесна плячка на такива автори като Александър Гацов. Novetika тиражира фалшиви новини също.

   1. Критиката към шведските младежки либерали е от британски депутат и по никакъв начин не отменя усилията на тази младежка партия да узаконят инцеста в Швеция. Със сигурност много други хора са имали много други мнения по въпроса. Това, че статията не отразява всяко от тях, не означава, че е манипулативна. Вместо това, тя обобщава факти във връзка с усилията за узаконяване на кръвосмешението. И дава коментар.

    1. Г-жо Крумова, и Вие четете избирателно. Едностранчиво поднесената информация не е обективна. Статията завършва така: A press spokesperson for the Liberals said on Monday the mother party does not back the youth wing, and wants both necrophilia and incest to remain illegal. Ако това не е достатъчно ясно твърдение, че некрофилията и сексът с роднини ще остане незаконен, то няма смисъл да коментираме.

     1. ОК, да, това наистина се споменава в източника. Но това отново не означава, че статията е фалшива новина, понеже тя никъде не казва, че в Швеция е прието кръвосмешението. Пише само, че е било гласувано от младежки либерали. Всеки грамотен човек би се сетил, че това не е достатъчно за узаконяване. Така че аз бих разбрала, ако добавите този щрих във Вашия коментар, но не бих отишла дотам, да атакувам автора. Тъй като това, което той пише, е всъщност истина.

 3. Още едно доказателство, че света се управлява от ПСИХОПАТИ! Сатанизъм в действие са тези извращения! В момента наистина са се заели с разрушаването на семейните ценности и морал. Отнемат се деца от родители по не толкова значими причини, децата все повече се задържат в у-ще, пък родителите работят през по-голямата част от времето, а това ограничава времето за семейно общуване вкъщи…. И изобщо много са им плоски замислите, но успяват да си ги прокарат, м**** им рогата! Само, че Бог, Който те все забравят, че Го има, последен ще се произнесе и ще разбие на пух и прах откачените им стремления!

 4. Написаното е вярно с една забележка: Тук не става по никакъв начин въпрос за неомарксизъм. Принципно въпросът за групов секс, лесбийки и педерастоя е поставен сано от Енгелс през 1839 и то с активна позиция срещу тези деформации след френската революция. Истината е, че искането за насаждане на хомосексуализъм и лесбийство датира от 1970 и е поставено от организацията NOMAS с пояснение, че планетата се изчерпма защото мъжът е агресивен и трябва да му се помогне да си реши проблемите като се ориентира към хомосексуализъм. Е, стана ясно, че зад въпросната организация стоят сериозни сили и много пари за влияние в планетарен мащаб. В тяхната стратегия ще се намери един куп „про-мъжки“ организации, цитати на автори от леви партии и дори се посочват и християнски институции, които едва ли знаят, че са в арсенала на лабораторията за джендър-деформация на човечеството. …И не е смешно!!! За справка може да погледнете: https://nomas.org

 5. Още едно доказателство, че света се управлява от ПСИХОПАТИ! Сатанизъм в действие са тези извращения! В момента наистина са се заели с разрушаването на семейните ценности и морал. Отнемат се деца от родители по не толкова значими причини, децата все повече се задържат в у-ще, пък родителите работят през по-голямата част от времето, а това ограничава времето за семейно общуване вкъщи…. И изобщо много са им плоски замислите, но успяват да си ги прокарат, м**** им рогата! Само, че Бог, Който те все забравят, че Го има, последен ще се произнесе и ще разбие на пух и прах откачените им стремления!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Свързани статии

Back to top button