Нови върхове в гаврата с женския пол… по неомарксистки

Самообявил се за трансджендър насилник, ще излежава присъда при непълнолетни момичета, а "момче с пола" насилва девойки

Американските либерални закони от неомарксистки тип вече се гаврят с живота не само на биологичните жени, но и на непълнолетни момичета.

26-годишен мъж от щата Калифорния, осъден за сексуален тормоз над 10-годишно момиче, ще излежава двегодишна присъда в изправителна институция за непълнолетни девойки, тъй като понастоящем се идентифицира като жена. Присъдата беше издадена в Лос Анджелис през януари 2022 г.

Престъпникът и биологичен мъж на име Хана Тъбс – самообявил се за транссексуална жена – се е признал за виновен в сексуално посегателство над малолетното момиче. Престъплението е извършено през 2014 г., две седмици преди Тъбс да навърши 18 години. По това време той се е определял като мъж на име Джеймс.

Полицията разбира, че Тъбс е свързан с акт на сексуално насилие едва през 2019 г., когато го арестува за побой в щата Айдахо и проверява неговото ДНК в база данни на регистрирани престъпници. Изправен пред доказателствата, той се признава за виновен. Като пълнолетен, Тъбс е осъждан за сексуално посегателство над още две млади момичета.

През 2014 г. Тъбс влязъл в тоалетната в заведение от веригата за бързо хранене Denny’s, сграбчил 10-годишното момиче за гърлото, след което се заключил с него в кабинката и започнал да го малтретира сексуално. Спрял едва, когато чул някой да влиза в тоалетната.

Окръжният прокурор на Лос Анджелис, Джордж Гаскон, осъжда Тъбс в качеството му на непълнолетен, въпреки че сега той е на 26 години. Присъдата му позволява да бъде настанен в изправителната институция Secure Youth Treatment Facility (SYTF), заедно с непълнолетни момичета. Анатомично Тъбс все още е мъж и няма операция за смяна на пола.

Тъбс ще бъде в отделно помещение от другите задържани. В окръг Лос Анджелис, затворите за непълнолетни са смесени, но мъжете и жените са в отделни зони, като Тъбс ще бъде в изолация в женската зона.

Заместник-окръжният прокурор Джон Хатами коментира пред Fox News, че адвокатът на Тъбс щял да подаде иск, обвиняемият да бъде преместен от изолацията, тъй като това било нарушение на Конституцията. Също нямало задължение да го регистрират като сексуален нарушител.

„Поради закрилящата политика на Окръжния прокурор, която не позволява прехвърлянето на непълнолетни в съд за възрастни, 17-годишни непълнолетни нарушители (на колкото е бил Джеймс Тъбс по време на нападението) няма нужда да се регистрират като сексуални престъпници.“

Калифорнийски затвори според джендър идентичност

Настаняването на Тъбс в женски затвор е в съответствие с въведения на 1 януари 2021 г. в Калифорния, Закон за уважение, посредничество и достойнство на транссексуалните (Transgender Respect, Agency and Dignity Act, SB 132).

Законът позволява на лишени от свобода лица, които се определят като „транссексуални, небинарни и интерсексуални“, да бъдат настанявани и третирани съгласно посочения от тях джендър (социален пол, възможно различен от биологичния).

След въвеждането на закона, 261 затворници мъже са поискали преместване в женски затвори, заради „джендър принадлежност“, според данни на Калифорнийския департамент на затворите и рехабилитацията (CDCR).

До началото на април 2021 г., затворническите власти в щата са прехвърлили 4 затворници мъже в женския затвор CCWF в град Чоучила, одобрили са общо 21 молби за преместване на мъже затворници в женски затвори и не са отхвърлили нито една молба.

В резултат на това, има най-малко една затворничка забременяла в калифорнийски затвор, след като е била поставена в обща килия с мъж, самоопределил се като транссексуален.

„Изнасилвачът с пола“ без регистрация за сексуален престъпник

Последствията от „либералните“ анти-женски закони доведоха до трагедии и в училищата.

Училищна политика на смесени тоалетни, даващи достъп до женски тоалетни на самообявили се за момичета трансджендърни момчета, стана причина за изнасилването на 15-годишна ученичка в гимназия в община Лаудън, щата Вирджиния, през май 2021 г.

Тийнейджърът, чието име не се споменава, тъй като е непълнолетен, е известен като „момчето с полата“, тъй като носел пола, когато насилил момичето в женската училищна тоалетна.

Въпреки че е осъден за две сексуални посегателства в две отделни гимназии в окръг Лаудън, той не е задължен да се регистрира като сексуален престъпник. Момчето се признало за виновно по двете обвинения – през май 2021 г. в гимназията Stone Bridge и през октомври 2021 г., в гимназията Broad Run.

От януари 2022 г. той се намира в изправителен дом за непълнолетни, където ще остане, докато навърши 18 години.

Първоначално името на момчето е трябвало да влезе в регистъра за пълнолетни сексуални престъпници. Защитата обаче оспорила съдебното решение с аргумента, че Прокуратурата не е подала искане за това. Съдията уважил иска на адвоката.

Бащата на жертвата от Stone Bridge, Скот Смит, бил дълбоко разочарован от съдебното решение. Името му стигна до медиите, след като беше принудително изведен от среща с училищното настоятелство, където разпалено се обявил против woke трансджендърните политики на училището, където беше изнасилена дъщеря му.

„Заради грешките на окръжния прокурор, извършителят на тези ужасни престъпления срещу двете девойки, няма да носи вечния срам да бъде регистриран като сексуален престъпник, като какъвто беше осъден първоначално“, писа бащата до Daily Mail.

„В бъдеще, това може да изложи на риск дъщерите на още родители.“

През октомври 2021 г., майката на осъденото момче призна, че синът ѝ не се идентифицира като жена и че полата му е била маскировка, за да се вмъкне в женската тоалетна, писа още британската медия.

Според майката, преди инцидента, синът ѝ правил два пъти доброволен секс със същото момиче от Stone Bridge. По думите ѝ, медиите са изопачили историята, за да я превърнат в горещ политически въпрос. Жената все пак определя сина си като „проблемно дете“, което многократно е било изключвано от училище за лошо поведение, включително за сбиване със съученици.

Деси Иванова

е разследващ журналист и коментатор по политически и социални теми в американското общество. Любител поет, пътешественик.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Свързани статии

Back to top button