Митът за Финландия (и Скандинавия)

В това общество почти всичко в живота е предначертано и нямаш право да излизаш от коловозите

Мненията, изразени в тази статия, принадлежат на автора и може да не съвпадат с позицията на Novetika.com

 

Там всичко било прекрасно, животът райски, а училището – безплатно, твърдят някои нашенци, чиито деца били отраснали там (най-вероятно по време на соца, с родители – правоимащи)…

Интересно обаче, защо тогава финландците понастоящем са дегенерати, а не свръхчовеци?

Реалността показва, че голяма част от финландците са алкохолици.

Там управляват жените, а мъжете са дегенерирали, така ги обучават още от училище – момчетата се феминизират, а момичетата се маскулинизират.

Води се негласна борба срещу християнството и християнския морал.

Там например, миналата година се опитаха да съдят Евангелието и за малко да успеят (млада прокурорка-левичарка повдигна обвинението).

В това общество почти всичко в живота е предначертано и нямаш право да излизаш от коловозите. Журналистиката е полунезависима в зададени граници. Всичко в обществото се наблюдава и се докладва от бдителните граждани…

Но каква е причината?

Тя е една:

ТАМ ГОСПОДСТВА НЕЩО, КОЕТО Е МНООООООГО ПО-СТРАШНО ОТ КОМУНИЗМА, НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА И ФАШИЗМА ВЗЕТИ ЗАЕДНО.

ТОВА Е НЕОМАРКСИЗМЪТ,

левичарската тоталитарна идеология, чиято крайна цел е унищожаването на Човешкия род, като го превърнат в тълпа от еднакви, безполови, немислещи същества, с управляеми мозъци.

А финландците си траят и се подчиняват, защото имат какво да губят – описания охолен живот, който фактически ги убива, правейки ги беззащитни пред нахлуващите Варвари.

Един съвременен Сибарис, когото очаква същата съдба!

Именно затова е толкова важна там ролята на учителите и образованието – те промиват мозъците на децата още от малки и ги възпитават в ценностите на левичарството:

ранно сексуално възпитание (още от детската градина), пренаписана фалшива история, мултикултурализъм, CRT (критична расова теория), DEI (разнообразие, равенство, включване), зеленизъм/затоплизъм, веганизъм, джендър идеологията (смяна на пола, инцеста и т.н)… и в края на краищата, подчиняването на общото мислене.

Те, неомарксистите във Финландия, спечелиха Войната за душите на децата, което е ключът към победата на Неомарксизма (навсякъде в Западния свят) – разрушаването на „буржоазното семейство, морал и държава“ и изграждането върху руините на „Прекрасния Нов свят“, така мечтан от поколения левичари.

Ето ЗАТОВА ФИНЛАНДИЯ е страна на дегенерати:

броят на алкохолиците е много голям, броят на децата, склонени да си „сменят пола“ е огромен, като процентът на самоубийствата сред тях е 20-25%.

Там жените в много отношения изпълняват ролята на мъжете и обратно. Затова социопатията сред младите мъже се увеличава рязко и води до насилия над жените и масови убийства (случаят „Брейвик“, например) – т.нар. „бунт на гените“: реакция срещу околната среда, потискаща инстинктите на пола…

Понеже в съгласие с теорията на неомарксисткия мултикултурализъм страната се отвори за ислямското нашествие, престъпността се увеличи в пъти, а броят на изнасилвания – също.

Градовете стават арена на битки между ислямистки банди.

Естествено, ислямските имигранти в страната бурно изразиха възторга си от зверствата, извършени от Хамас в Израел.

Финландските медии, отдавна овладени от неомарксистите, обаче стискат зъби и си траят. Защото който се обяви срещу общоприетото обществено мнение, няма шанс, осъжда се на гражданска смърт – губи работа и приятели, и е белязан за цял живот.

Бедни, бедни финландци, те не знаят, че същото ще се случва с внуците им по улиците на собствените им градове…

Един някога достоен малък народ, показал чудеса от храброст и твърдост, бавно се превръща под ударите на една човеконенавистна идеология, в сива автоматизирана тълпа, плячка на Варварите.

Това важи в една или друга степен и за другите скандинавски страни: Швеция, Норвегия и Дания, както и за Исландия (там израждането се подпомага от малочисленото население и стотици години изолация).

***

А Неомарксизмът настъпва подмолно и в България. Прокарват го две политически партии, с голям финансов ресурс.

Предстои щурмът на Столицата, за да я превърнат в център на неомарксистката пропаганда в страната, на левичарство и джендър идеология…

Нещастието за Родината ни е, че сме поставени между два огъня:

– от едната страна ни атакува Неомарксизмът,
а от другата
– имперската заплаха от Русия и нейната Пета колона в страната (потомци на АБпФК или на техните Роднини и Клиентела).

Горко ни!

Мненията, изразени в тази статия, принадлежат на автора и може да не съвпадат с позицията на Novetika.com

 

Александър Тацов

е по специалност инженер. Работил е в Технически университет - София, а понастоящем в частния технологичен бизнес. От години се занимава с изследвания в областта на политическото, научното и идейното обществено развитие, в обхвата на писаната история.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Свързани статии

Back to top button