Поредният опит за джендър пробив у нас

Този път ударът е насочен в самия фундамент на обществото: децата

От два дена в медиите, някак срамежливо, се съобщава отново за скандал, свързан с неомарксисткия натиск срещу обществото. И отново става въпрос за акция на ЛГБТ групировка, ударния отряд на неомарксизма. Този път акцията се е провела в Пловдив.

Става въпрос за описваната вече в медиите скандална книжка за деца от 3 (!!!) до 6 години, с герои хомосексуални/еднополови двойки, издадена с финансовата помощ на неомарксистки финансови донори. Книжката е била официално представена на 27 май 2021 г. в Пловдив от група хомосексуалисти пред „родители и деца“ (!).

Тези хора (изобщо ЛГБТ) са супер финансирани, а и силно озлобени към обществото, където в миналото дълго време са били маргинализирани и дори преследвани…

Подобни маргинализирани групи от малцинства станаха, в резултат на гениалното хрумване на Херберт Маркузе, новият субект на Революцията вместо обуржоазилата се работническа класа…

Става ясно, във връзка със случая, че някои медии са подготвени и мотивирани (финансово?). Коментарите са неясни и повечето представят хомосексуалистите като жертви. Говори се за представяне в „книжарница“ или в „Радио Пловдив“. Споменава се за нападение на свирепи „футболни фенове“ и т.н.

При всички положения е видно, че се следва пъклен план. Това е втората акция за две седмици. Най-вероятно неизвестен мозъчен център ръководи операциите. Тества се положението в областни градове (предишната акция беше в Бургас), може би, като генерална репетиция за столицата.

Посегателство върху децата

В случая застрашителното е, че се посяга на децата – бъдещето на обществото.

За неомарксистите, децата са главното бойно поле на Революцията. Индоктринирането на децата в колкото се може по-ранна възраст ще гарантира създаване на поколения от убедени и фанатизирани активисти на неомарксисткото движение. Това е победоносна стратегия. Виждаме резултатите ѝ в САЩ. Училищата, колежите и университетите бълват ежегодно нови и нови тълпи индоктринирани деца и младежи. Мнозина от тях овладяват медии, институции и политически движения. Някои стават учители и професори и индоктринират в левичарската идеологии нови ученици и студенти. Кръгът се затваря и обществото е обречено, то губи бъдещето си.

Много важен етап в индоктринирането на децата и младежите е сексуалното възпитание още от невръстна възраст. Целта на детското сексуално възпитание изобщо не е свързана с добруването на децата. То има за цел от ранни детски години, още преди настъпването на пубертета, да ги накара да мислят за сексуални взаимоотношения и, ако е възможно, да ги осъщесвяват.

По този начин децата ще получат психологически травми, които в бъдеще ще ги демотивират от създаване на семейства и ще ги подтикнат към пренебрегване на обществения морал (всичко е позволено, не бива да има задръжки в сексуалните забавления), като паралелно ще се внушава прогресивната роля на ЛГБТ в Новото общество и ще се пропагандира „нетипичната сексуалност“, както и освобождаване от „гнета на родителите“, „от гнета на майчинството“ и т.н.

По този начин ще се осъществи древната мечта на марксистите и всякакви други левичари – унищожаването (деконструкция) на „буржоазния морал и семейство“ и изграждането на Прекрасния Нов свят, най-вече от сегашните деца – бъдещите борци за Прогреса, ръководени от идеите на Неомарксизма.

Пример за ранно сексуално образование във Великобритания е историята на Лина Хотнишка.

Друг пример е виждането на Световната здравна организация (СЗО) – ръководена в момента от член на марксистка терористична групировка от Етиопия – за грижата за възпитанието на децата.

• От раждането до 4-годишна възраст:
– информиране на децата за „наслаждението и удоволствието, когато докосват тялото си, ранна детска мастурбация;
– информиране на децата за „правото да изследват половата си идентичност“;
– „приемане на различните начини за поява на дете в семейството“;
– осъзнаване, че взаимоотношенията са „разнообразни“.

• От 4 до 6 години:
– децата трябва да „консолидират половата си идентичност“;
– трябва да бъдат информирани за „различните концепции за семейство“;
– трябва да приемат „многообразието“.

• От 6 до 9 години:
– децата трябва да бъдат информирани за „изборите за родителството и бременността, безплодието, осиновяването, основната идея на контрацепцията (възможно е да планираш и да вземаш решения за семейството си)“;
– „различни методи на контрацепция“;
– да получат информация за „наслаждението и удоволствието, когато докосват собственото си тяло (мастурбация/самостимулиране)“;
– да научат „сексуалните права на децата“.

• От 9 до 12 години:
– децата трябва да имат „разбиране и приемане на промените и разликите в телата (размер и форма на пениса, гърдите и вулвата могат да варират съществено)“;
– „да научат за различните типове контрацепция и тяхната употреба; митове за контрацепцията“;
– да придобият умения за „ефективното използване на презервативи и контрацептиви в бъдеще“;
– да бъдат информирани за „първото сексуално преживяване, половата ориентация, сексуалното поведение на младите хора (изменчивостта на сексуалното поведение), разликите между половата идентичност и биологичния пол и удоволствие, мастурбация, оргазъм“;
– да имат способността да „вземат съзнателно решение да имат ли сексуални преживявания или не“;
– да приемат, да уважават и да разбират „разнообразието в сексуалността и сексуалната ориентация“.

Тук се прави намек и за различни сексуални перверзии, като инцеста и педофилията. За това пишат подробно и видният теоретик на джендър идеологията Джудит Бътлър и други представителки на левичарския феминизъм – Люс Иригаре, Моник Витиг и други.

Джендър идеологията в България

Да не забравяме, че в България има десетки ударно финансирани джендър НПО, които със зъби и нокти се стараят да се доберат до възпитанието на децата и младежите в детските градини, училищата и университетите. Вече извоюваха, в продължение на 10 години, пакет от 10 законa за децата, които им дават отлични стартови позиции за индоктринация на децата в новата идеология, както това върви от десетилетия на Запад, особено в САЩ, а също и във Великобритания. Оказва се огромен натиск върху администрацията за ратифициране на т.нар. Истанбулска конвенция.

Да не забравяме, че вече от три години в Софийския университет (СУ) – където левичарите вече изгониха един „неправилен“ професор – върви магистърски курс по джендър. Той се води във факултета по славянски филологии, който подготвя предимно учители.

Схващате ли? От тази година или догодина започва масово пенсиониране на учителите в България. Дотогава ще е излязъл първият випуск учители, магистри в областта на джендър идеологията, т.е. лица, в по-големия си брой индоктринирани в ценностите на неомарксизма. По-голямата част ще станат учители, а някои преподаватели в университети, където ще индоктринират студентите си в новата идеология и т.н.

Т.е., ще се повтори ситуацията отпреди 30 години в САЩ, където индоктринацията на децата и младежите решително наклони везните към победа на неомарксизма, както стана и на последните избори там.

По всичко личи, че нашето общество ще бъде разрушено по известния метод „бавно сваряване на жабата“. Процесът започна още преди 10 години, като бавно и неумолимо се развива, подпомаган с ОГРОМНИ финансови средства, с които се купуват съвести, администрации и партии.

В България вече успешно се консолидира пролевичарска, пета колона, в лицето на т.нар. „модерна градска левица“. Тя се утвърди, като крупен бенефициер на средства от левичарски донори. Ръководството ѝ, в голямата си част е рекрутирано от внуци и близки роднини на АБпФК (активни борци срещу фашизма и капитализма). Засега те избягват широко да афишират левичарски политики, но не е тайна, че подкрепят ратификация на Истанбулската конвенция и законите за децата.

Положението в България се усложнява и поради наличието на силна проруска пета колона, съставена от внуци и близки роднини на АБпФК и представляващите ги партии и организации.

Те се опитват да внушат на българското общество една от основните тези на руската пропаганда: левичарството (наричано в Русия само „джендърство“ или „еврогейство“, като изобщо не се коментира връзката му с марксизма), проникващо от Запад, ще разруши нашите национални ценности. Затова единственото спасение за България било да скъса всякакви връзки със Запада и да се приюти под майчинското крило на Матушка Русь, по примера на една Белорусия, например. С други думи, работи се по възродения проект „Задунайская губерния“, провален навремето от Стефан Стамболов, за което той заплати с живота си.

А иначе, Путин и Ко изпитват панически страх от неомарксизма, защото се боят, че той ще им отнеме властта в обществото, както става на Запад. Въпреки това, неомарксизмът се просмуква и в Русия, най-вече чрез по-младото поколение през социалните медии. Немалко млади и образовани хора го виждат като алтернатива на путинската диктатура.

Неомарксистката идеология прониква в Русия и по други пътища. Например редица руски университети, най-вече провинциални, редовно организират неомарксистки семинари, конференции и други събития в колаборации със западни университети. Такива събития повишават рейтинга на тези университети, а освен това са щедро финансирани от левичарски донори.

Става ясно, че посочената стратегия има за цел борбата с неомарксизма да се монополизира от Русия, под флага на руския имперски шовинизъм.

По същество обаче, това са две различни измерения на Злото. Руският имперски шовинизъм е угроза за съществуването на българския народ и държава, а неомарксизмът заплашва да унищожи и самият humani generis.

Мненията, изразени в тази статия, принадлежат на автора и може да не съвпадат с позицията на Novetika.com

 

Александър Тацов

е по специалност инженер. Работил е в Технически университет - София, а понастоящем в частния технологичен бизнес. От години се занимава с изследвания в областта на политическото, научното и идейното обществено развитие, в обхвата на писаната история.

1 коментар

  1. Сега си давам сметка защо беше необходимо да се „докаже“ и наложи материалистичната теория за произхода на човека, затова спомогнаха Дарвин, Фройд ( атеист, за него всичко преминава през сексуалността дари в детска възраст, що за безумие, това е извратено, хора? Човекът не е животно! Как може да се самообявиш за баща на психоанализата, като си атеист и изобщо не вярваш в душата, няма как да лекуваш нещо, в което не вярваш и абсолютно отричаш. Това за мен е ненормално. И като други бащи на народите, батюшки, вождове и т. н и Маркс, замислете се! Всичко е сведено до материята, а това е фундаментална фалшификация и манипулация, която абсолютно не отговаря на истината за нашия висш произход. Дух, душа и тяло. Чрез тези манипулация, че всичко има само материя сваляш вибрацията на хората, довеждаш ги до ниво скот, пие, яде, и другото е ясно, но дори го прави не за продължаване на човешкия род, а само за задоволи фройдистките си плътски желания, звучи ужасно. Джендъри, фемиски и всякакви други движения, които основно се използват за деморализация и абсолютна деградация, гаври с нормалния човек. Сваляш нивото на неговото съзнание и го бетонираш към материята. А, това е основното доказателство за антихуманността на идеологията, която отрича божественото ни начало. Ние сме сътворени, ние сме божествени създание с дух, душа и тяло ( материя, а всъщност материята е пак светлина, но сгъстена и с ниска вибрация. Което пък от своя страна показва, че всъщност всичко е светлина и нашият свят е светлина с различна плътност породена от вибрацията, няма материя в буквалния смъсъл. Духовната ни субстанция е първичното ни състояние, а не материята. Материализмът отрича точно тази ни същност, а тя е основна. Това прави тази теория напълно противоестествена и е абсолютна утопия. Равенство, братство и свобода не е само лозунг, или като пример анархията – не означава да си правя каквото ми дойде на акъл, означава безвластие, но за това всичко това се изисква МНОГО ВИСОКО НИВО НА СЪЗНАНИЕ, а нима днес има такова? Та, мисълта ми беше, че Дарвин ( се отрече) от теорията си като прочете Светото писание и теорията му за призхода на човека и видовете, която сама по себе си не е манипулативна, но умело се използва и до днес като догма. Фройд всичко е сексуалност пример при дете дори в най – ранна възраст, етап, сексуален нагон – представете си? Пример сканиднавците, до какво са се довели пълен абсурд, визирам инцеста, това си е жив сатанизъм. Нищо чудно, че днешната наука психология и нейните подходи (изключително материалистична) не помага по никакъв начин на съвременните хора, тя букално само експериментира, защото използва само материята, а висшето у човека? Няма как висшите енергии в човека да ги обясниш, анализираш и (лекуваш) с низшите матариални познания. Трябва ни повдигане на вибрациите чрез добрини и светлина в душата, така ще достигнем и до есенцията на творението и нашето духовно спасение. А, тези днес ни насилват буквално чрез омраза и злини към нисшите енергии, които ще ни доведат до самоунищожение. Битката днес е за божественото у нас душата, хора! Това е бастионът на човешката сила и енергия , която Бог ни е дарил и ние като негови трябва да я съхраним. Маркс или немският евреин Мордехай Леви по поръчение на едни други човекомразци ни доведе до днешния тотален, но организиран и синхронизиран хаос, дори и чрез КОВИД? Всичко било само пари и материя. Ние всъщност сме си живели в един реален марксизъм и вместо да бъде разобличен и отхвърлен, пак ни го пробутват и налагат под всякаква форма, без да им мигне окото! Човеци ли сме и дали е останало нещо човешко у нас, това е въпросът! Няма да има биороботи, защото те никога няма да имат божествена искра!!! Нека Бог отсъди!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Свързани статии

Back to top button